Verfgroothandel

Professionele verfgroothandel

Flevo Bouwstoffen is al jarenlang actief als professionele verfgroothandel. Bedrijven en particulieren zijn bij ons van harte welkom om een keuze te maken uit een enorme hoeveelheid verfproducten. Voor ieder type binnen- en buitenmuur, beschikken wij over hoogwaardige verfmaterialen die het resultaat leveren dat u voor ogen heeft. Onze groothandel wordt gekenmerkt door een maximale betrokkenheid bij onze klanten. Daarnaast leveren wij als allround verfgroothandel uiteraard de hoogste kwaliteit tegen de laagst mogelijk prijs.

Verfgroothandel met goede prijs- kwaliteitsverhouding

De hoge kwaliteit die onze verfgroothandel levert, is het resultaat van een jarenlange ervaring. In lange periode die wij inmiddels werkzaam zijn in deze branche, hebben wij enorm veel kennis uitgewisseld en innoverende producten getest. Met deze kennis, zijn wij in staat om de juiste producten tegen lage prijzen in te kopen, zodat u kunt profiteren van een optimale prijs- kwaliteitsverhouding.

Leg een solide basis bij onze verfgroothandel

Iedere verfklus vraag om een zorgvuldige invulling. Om uw activiteiten zo efficiënt, snel en nauwkeurig mogelijk uit te voeren, is een solide basis nodig. Deze solide basis wordt gelegd met de juiste verfproducten- en materialen. De keuze van een onjuiste verfsoort kan vervelende gevolgen hebben. Zo bent u niet alleen veel geld kwijt, maar kost het ook veel tijd en energie om de schade te herstellen. Om dit soort situaties te voorkomen, kunt u bij onze verfgroothandel terecht voor een deskundig advies.

Verfgroothandel met veilige en milieuvriendelijke producten

De producten die wij in onze verfgroothandel verkopen, voldoen allemaal aan de vereisten op het gebied van veiligheid en milieuvriendelijkheid. Dat betekent dat wij geen verf en andere producten verkopen die schadelijk zijn voor het milieu. Als u ervoor kiest om uw producten te kopen bij onze verfgroothandel, dan bent u verzekerd van kwaliteit en duurzaamheid. Neem vandaag nog contact met ons op of breng een bezoek aan onze vestiging als u graag meer informatie en advies wilt ontvangen.