Sierlijsten

Passende sierlijsten kopen

Voor sierlijsten van gips en kunststof bent u bij groothandel Flevo Bouwstoffen aan het juiste adres. U zult wellicht denken dat lijstwerk voornamelijk in oudere gebouwen gebruikt wordt, maar ook in moderne woningen en gebouwen, worden regelmatig sierlijsten aangebracht. Met deze wandversiering kunt u immers een bijzondere uitstraling creëren en een sfeer neerzetten die bij het gebouw past.

Duurzame sierlijsten bestellen

Wij bieden sierlijsten aan voor zowel wanden als plafonds. Daarbij heeft u bij ons de keuze uit een zeer breed assortiment van sierprofielen en rozetten waardoor u gemakkelijk uw volledige interieur kunt verfraaien. Daarnaast kunt u eventueel de bekabeling, scheuren en andere kleine oneffenheden wegwerken met de sierlijsten uit ons assortiment. De hoge kwaliteit van onze producten zorgt bovendien voor een duurzaam resultaat.

Ruim assortiment aan sierlijsten voor een scherpe prijs

Ons assortiment sierlijsten bestaat onder andere uit:

  • Perklijsten
  • Kooflijsten
  • Plafondrozetten
  • Stucplinten
  • Gordijnkoven

Het brede aanbod van sierlijsten zal ongetwijfeld uw wensen kunnen vervullen. Zo kunt u in vrijwel ieder gebouw de gewenste uitstraling realiseren. Van strak tot barokstijl, alles is in principe mogelijk met de producten die wij voor zowel bedrijven als particulieren beschikbaar hebben. De prijs voor het materiaal zal u enorm meevallen. Doordat wij onze producten graag voor iedereen betaalbaar willen houden, zorgen wij ervoor dat u niet meer hoeft te betalen dan nodig. Zo heeft u de zekerheid, dat u kwaliteit krijgt voor een scherpe prijs.

Sierlijsten kopen? Wij zijn u graag van dienst

Op deze website of in onze groothandel kunt u een groot deel van ons assortiment bekijken. Tevens kunt u via de website al uw producten bestellen en kopen. Indien u graag meer informatie wilt ontvangen over onze sierlijsten, ornamenten of andere bouwmaterialen, dan kunt u contact met ons opnemen. Vanuit onze showroom in Soesterberg zijn onze specialisten u graag van dienst. Mocht u echter niet in de gelegenheid zijn om een bezoek aan onze vestiging te brengen, dan kunnen wij u uiteraard ook op afstand informeren en adviseren over ons producten aanbod. Kies voor de sierlijsten van Flevo Bouwstoffen en u kiest voor kwaliteit en zekerheid.